Našim klijentima je uvijek na raspolaganju osobni Smart konzultant, kojem se mogu obratiti sa svim pitanjima, primjedbama i idejama.

Raditi s nama

Jedan od naših osnovnih principa rada je individualan pristup. To znači da će Vam u SmartFlex agenciji za zapošljavanje na raspolaganju biti osobni Smart konzultant kojem se možete obratiti za sva Vaša pitanja, primjedbe i ideje. Naši su konzultanti upoznati s potrebama Vaše organizacije kao i s mogućnostima naših privremenih zaposlenika te će izabrati najbolje Flex radnike za Vas.

Što su naši Flex radnici bolji, možemo Vam pružiti bolje usluge. Stoga puno truda ulažemo u selekciju naših Flex radnika. Za proces selekcije upotrebljavamo stroge kriterije odabira još prije nego Vam preporučimo Flex radnika. SmartFlex radnici imaju mogućnost pohađanja naših treninga, a za vrijeme rada kod Vas mogu se osloniti na profesionalnu podršku naših Smart konzultanata.

SmartFlex odabire osobe za Vaše privremene zadatke (nekoliko tjedana, mjeseci ili za vrijeme trajanja projekta). Zaposlenici su zaposleni u agenciji SmartFlex i ustupljeni Vama na potrebni vremenski period.

Flex radnici koje izaberemo posjeduju sve vještine koje Vi zahtijevate i lako se prilagođavaju na rad i novu radnu okolinu. Mogućnost trenutačnog ‘unajmljivanja’ Flex radnika, kao i mogućnost prekida takve suradnje bilo kada, osigurava fleksibilnost u Vašem poslovanju. Proces odabira Flex radnika traje minimalno 24 sata, ali mi Vam možemo odmah predstaviti pravog kandidata iz naše baze podataka ukoliko je to nužno. Iznimno se može desiti da Flex radnik ne ispunjava u potpunosti sva Vaša očekivanja. U tom slučaju Vam odmah šaljemo novog kandidata. Naravno, bez naplate dodatnih troškova. Uvijek imate mogućnost zamjene ili produljenja ugovora s našim Flex radnicima. Čak je i trajno zaposlenje jedna od mogućnosti.
Želite li naše kolačiće?
Smartflex koristi kolačiće (cookies) za praćenje posjeta stranice te poboljšanje naše ponude i tekstova. Polica korištenja kolačića