Uspješni smo u regrutaciji i selekciji radnika u periodima sezone, blagdana i ostalih povećanih potreba naših cijenjenih klijenata.

Projekti velikog zapošljavanja

SmartFlex agencija za privremeno zapošljavanje je vodeća agencija s iskustvom zapošljavanja na velikim projektima za klijente koji posluju na području cijele Hrvatske. Uspješni smo u regrutaciji i selekciji radnika u periodima sezone, blagdana i ostalih povećanih potreba naših cijenjenih klijenata. Naš interni tim konzultanata u regrutaciji i selekciji je u svakodnevnom kontaktu s kandidatima iz područja prodaje (direktna terenska prodaja, prodajni predstavnici, terenski komercijalisti i sl.), usluge brige o korisnicima (dolazni pozivi, telesales, tehnička podrška i sl.), logistike (skladištari, viličaristi, kopakiranti), marketinga (promotori) i hotelijerstva (konobari, pomoćno osoblje, kuhari i sl.) te može u kratkom roku regrutirati i selektirati više od 100 radnika za Vaš projekt.

Ako Vas već sada brine pronalazak kvalitetne radne snage za nadolazeću sezonu, javite nam se s punim povjerenjem.
Želite li naše kolačiće?
Smartflex koristi kolačiće (cookies) za praćenje posjeta stranice te poboljšanje naše ponude i tekstova. Polica korištenja kolačića