Posljednjih je godina u Hrvatskoj potražnja za uslugama privremenog zapošljavanja u stalnom porastu.

O privremenom zapošljavanju

Želite postići najbolje poslovne rezultate, brzo i uspješno se prilagoditi promjenama na tržištu te tako pripremljeni sudjelovati u novim poslovnim prilikama. Angažiranje Flex radnika – privremene radne snage zaposlene na fleksibilan način – može biti izvrsno rješenje.

Posljednjih je godina u Hrvatskoj potražnja za uslugama zapošljavanja privremene radne snage u stalnom porastu. Fleksibilnost tržišta rada smatra se ključnim za ekonomski rast. Privremeno zapošljavanje koristi se iz raznih razloga od kojih su najčešći odsustvo vlastitih radnika, porodiljni ili godišnji dopusti, bolovanja, povećan volumen poslovanja u sezoni, probni rok, iznenadno povećanje posla, zabrana zapošljavanja u određenom razdoblju (headcount freeze) i slično. Mnoge tvrtke imaju potrebu za privremenim radnicima samo za vrijeme trajanja različitih projekata. U bilo kojem navedenom slučaju, SmartFlex ima rješenje koje je ‘krojeno po mjeri’ za Vas.
Želite li naše kolačiće?
Smartflex koristi kolačiće (cookies) za praćenje posjeta stranice te poboljšanje naše ponude i tekstova. Polica korištenja kolačića